För Företag

Baserad på praktiken

Du tar hand om produktionen, städningen, guidade turer, bokföringen, säsongsanställda, visningar, marknadsföringen och mycket mer. Hur prioriterar och planerar man? Du “måste” jobba med Sociala Medier – det finns många och hur ska du välja? – ett online bokningssystem och skapa samarbetsmöjligheter samtidigt. Att förbättra kund- och gästupplevelsen tillkommer.
Vad är du duktig på? Är det roligt att göra jobbet? Vilka är dina mål om 3 år? Såna och andra frågor tar vi upp när vi träffas. Du bestämmer agendan, tillsammans gör vi en plan och vi hjälper dig att genomföra den. Praktisk, med enkla verktyg och erfarenhet.

Rådgivning

Turismorganisationer

Med fokus på hållbar utveckling

Destination, Regional Utvecklingscentrum eller Turistbyrå? Det är viktig för dig att stödja dina eldsjälar med att skapa bättre gästupplevelser och en hållbar verksamhet. Vi på Färnas Hjärta tror att det börjar med att vidare utveckla kunskapar och färdigheter. Att era turismverksamheter kan göra det även bättre i morgon. Hos oss kan du boka praktiska workshopar med enkla hjälpmedel och inspirerande föreläsningar. Byggd på internationella trender och vår egen erfarenhet som företagare i turismbranschen.

Workshops

För Styrelser

Vi har erfarenhet som styrelseledamot och ordförande i olika sammanhang. Snabbt växande företag, ideella föreningar och valberedning. Kärnkompetens ligger i erfarenhet med att driva företag, försäljning, turn arounds, human resources och det internationella perspektivet.

Läs mer