foto: Henrik Wester

Vi är Joyce Goes och Marnix Bijl, två Holländare som driver företag i Sverige.
Året 2009 flyttade vi från det lilla Holland till Sverige. Båda våra yrkeskarriär startade i hälso- och sjukvården. I slutet av 80-talet bytte vi jobb och började arbeta (i kombination med en studie igen) för internationella företag. År 1998 var det dags att starta eget. Tillsammans med vår personal levererade vi human resources tjänster till lokala, nationella och internationella företag och organisationer.
I Sverige har vi haft ett bed & breakfast i 8 år som gav oss många roliga upplevelser med våra gäster men även ett stort nätverk inom turismbranschen och utanför. För oss är året 2017 startpunkten för att dela våra erfarenheter och kunskapar med er, våra kunder. Vad vi gör kan ni läsa här.

“Work hard, Make a difference and Have fun” är vårt motto. Vi ser fram emot att träffa dig. 

Joyce Goes - Företagsrådgivare och ägare

Joyce Goes - Företagsrådgivare och ägare

Hej, mitt namn är Joyce. Mina kärnkompetenser ligger inom finans, projekt och samarbete. Min backgrund som företagsekonom och egen företagare i kombination med internationell erfarenhet, ger våra kunder det liten extra; erfarenhet och förståelse för hur en företagsvardag kan se ut. Och glassen? Under sommaren kör jag min foodtruck GlassParadiset. Jag skopar belgisk glass i svenska strutar på evenemang och fester.

Marnix Bijl - Företagsrådgivare och ägare

Marnix Bijl - Företagsrådgivare och ägare

Hej, mitt namn är Marnix. Resultat, fokus på affärsmöjligheten, team player och flexibilitet är mina kärnkompetenser. Jag får energi av att jobba tillsammans för att nå resultat. Rådgivning, styrelsearbete, det internationella perspektivet och coaching är mina favoriter. I min fritid älskar jag att gå ut i naturen med en fiskespö, träffa vänner och läsa en bok. Pannkakor med bacon och ost? Ja, gärna! Glöm inte att fråga mig om historien med en uggla när vi träffas.